Wij gebruiken cookies op onze website. Als u verder gaat op onze website, dan gaat u akkoord gaat dat wij cookies gebruiken.

Cheerson CX-Stars RC mini drone quadcopter - zwart

-33% Cheerson CX-Stars RC mini drone quadcopter - zwart

De Cheerson CX-Stars is 's werelds kleinste 4 kanaals RC nano quadcopter! Dit kwalitatief hoogwaardige product is een echte aanrader!

Vlieg, samen met uw vrienden en familie, door de kamer heen of maak het spannend door parcours in recordtijd af te vliegen!

De CX-Stars heeft een lengte en breedte van 22mm en is slechts 19mm hoog! Met een volle accu heeft de CX-Stars een vliegtijd van ongeveer 4 minuten. Wanneer de accu leeg is, kunt u de accu eenvoudig opladen met de bijgeleverde USB kabel. U koppelt eenvoudig eerst de USB kabel aan de CX-Stars en vervolgens koppelt u de USB kabel aan een beschikbare USB poort van uw computer of een ander geschikte USB uitgang bijvoorbeeld van een mobiele telefoon oplader. Wanneer de accu van de CX-Stars aan het laden is, brandt het lampje van de USB oplader. Zodra de accu 100% vol geladen is, gaat het lampje van de USB oplader uit. Het duurt ongeveer 15 - 30 minuten om de accu volledig op te laden.

Met de CX-Stars kunt u zeer eenvoudig binnen vliegen. Het is wel mogelijk om buiten te vliegen mits er geen wind is. De afstandsbediening heeft een bereik van ongeveer 30m, indien u verder dan dat vliegt, dan kan de verbinding tussen de afstandsbediening en de CX-Stars verbreken en dan valt de CX-Stars naar beneden. De afstandsbediening functioneert op een standaard frequentie van 2.4 Ghz.

De CX-Stars heeft drie verschillende vliegmodi. De "Junior" modus is voor beginners en daarom reageren de knuppels het minste sensitief. Hiermee kunt u makkelijker leren om de CX-Stars te beheren. Bij de volgende modus "Medior", zijn de knuppels gevoeliger en is bedoeld voor wanneer u de CX-Stars al goed kunt beheren in de "Junior" modus. De derde modus is "Senior". De sensitiviteit van de knuppels zijn dan op zijn hoogst.

De CX-Stars heeft een interne gyroscoop die zorgt voor zeer goede stabilisatie van de CX-Stars tijdens het vliegen. Met de CX-Stars kunt u leuke 3D salto's maken door op de knuppel te drukken en vervolgens de knuppel in een bepaalde richting te duwen. De CX-Stars maakt geheel automatisch een salto naar links, rechts, naar voren en zelfs naar achter!

Beschrijving
Merk: Cheerson
Code: CX-Stars
Naam van het product: Cheerson CX-Stars RC micro drone quadcopter
Diameter van propeller: 21mm
Kanalen: 4
Frequentie: 2.4G
GYRO: 6-assig
Quadcopter Batterij: 3.7V 80mAh Li batterij (inbegrepen)
Zender Batterij: 2 x AAA batterij (niet meegeleverd)
Vliegtijd: circa 5 minuten
R/C afstand: 25m
Hoogte: 25 m
Oplaadtijd: ongeveer 30 minuten
Grootte van het product: 22 x 22 x 19mm
Gewicht quadcopter: 8g
Kleur: Blauw, oranje, groen, rose 


Eigenschappen
* 4-kanaal zender: stijging / daling; vooruit / achteruit, links rechts, links / rechts draaien, gooien om te vliegen, etc.
* 6-assige gyro maakt de CX-Stars zeer stabiel en gemakkelijk te vliegen.
* 3 Vliegmodi: Laag middel en hoog.
* 3D Flips vooruit, achteruit, links en rechts.
* Kan roteren / links naar rechts tijdens de vlucht of zweven.
* Is voorzien van een bescherming batterijmodule te beschermen en overladen van de accu te voorkomen.
* Opstijgen en landen met een druk op de knop.
* Is uitgerust met een LED-verlichting om vluchten in de donker te maken.


Inhoud
1 x CX-Stars Quadcopter (met 3,7 V 80mAh Li-batterij)
1 x Zender
4 x Reserve propellers
1 x USB oplaadkabel
1 x Handleiding


Levering
Maandag t/m vrijdag voor 16:00 uur besteld dezelfde dag verzonden. Zaterdag en zondag besteld: maandag verzonden.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Merk: Cheerson
  • Model: CX-STARS
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €29,95
  • €19,95
  • Excl. BTW: €16,49